Партньори

Генерален партньор


Genral Partner

Годишен партньор

SuperHostingBG-logo-big-copy

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.
Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.
СуперХостинг.БГ разполага с офиси в град София и търговско представителство в град Варна, като за клиентите си предлагаме множество различни и удобни начини на заплащане. Параметрите на предлаганите услуги са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти. Основна цел на компанията ни е предоставянето на ефективни и надеждни решения на клиентите, избрали нашите услугите. За изпълнението на тази цел, ние разчитаме на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти, както и на изключително качествена и проверена техника с гарантиран произход.