Партньори

Главен годишен партньор на BEST Sofia

AurubisLogo

Медодобивният завод на Аурубис България се намира в гр. Пирдоп. Той е построен през 1958 г. и се състои от няколко основни производствени единици: металургично производство, рафинерия за катодна мед, производство сярна киселина и обогатителна фабрика. През април 2009 г. е прието официално новото име на компанията “Aurubis” и в момента в предприятието у нас са ангажирани 780 служители. Сред последните корпоративни отличия на Аурубис България са ‘Инвеститор на годината’, ‘Най-добър корпоративен инвеститор’, ‘Второ място за Инвеститор в околната среда’. Аурубис е най-големият производител на мед в Европа и глобален лидер в медо–преработването. Те произвеждат 1.1 млн. тона медни катоди ежегодно и голямо разнообразие от медни продукти от тях. Компанията разполага с мощности в седем европейски държави и общ брой на служителите около 4 800 човека. Благодарение на широката гама услуги се нареждат сред световните лидери в техния сектор. Основното производство на компанията е медни катоди от медни концентрати, меден скрап и рециклирани медни суровини. Те се произвеждат от групата като форми от медна тел, предварително валцовани ленти и полуготови медни продукти, както и медни пръти и профили от мед и медни сплави. Благородни метали и ред други продукти като сярна киселина и железни силикати са част от продуктовата гама на компанията.

Годишен партньор

SuperHostingBG-logo-big-copy

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.
Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.
СуперХостинг.БГ разполага с офиси в град София и търговско представителство в град Варна, като за клиентите си предлагаме множество различни и удобни начини на заплащане. Параметрите на предлаганите услуги са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти. Основна цел на компанията ни е предоставянето на ефективни и надеждни решения на клиентите, избрали нашите услугите. За изпълнението на тази цел, ние разчитаме на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти, както и на изключително качествена и проверена техника с гарантиран произход.

Медийни партньори

 

injener

 

tuk-tam bgnauka
progress zaednovchas
computerworld eskills
OIB nauka.offnews
nauka.offnews
movebg

Със съдействието на:

 

FLORINA Logo-FINAL-01
melin-razgrad buzzz

Maretti_logo NEW        MyMOTTO VANILLA logo_vector file [Converted]