Motivation Weekend

Motivation Weekend (MW) представлява вътрешно събитие на организацията, на която нашите членове получават различни обучение по меки умения(Presentation skills,
Leadership) и допълнителни знания свързани с организацията.

Тази година решихме да направим една малка промяна, а това е да отворим врати за това събитие и да поканим хора, които все още не знаят за нас, но искат да разберат.

Как протича самото събитие ?

този път датите за MW ще са 12-14 Май, от Петък късен следобед до Неделя на обяд. Събираме се на на Хижа във Витоша, за да не се разсейват хората с телефони и
да се работи върху сплотяването на всички. В Петък се качваме, като всеки се качва с каквото намери – автобус, кола, пеша. Често се събираме на групички, за да ни е по-забавно катеренето из Витоша. Като сме на хижата има малко почивка, да се настаним, да видим кое къде е, по-късно вечеряме и основно почваме с GetToKnow игри, защото не винаги всички се познават с всеки. И гледаме на не си лягаме много късно, че на следващият ден от рано почват обученията. Събота се става рано и се разпределяме по-сесии, като на места ще е една обща, а на други ще сме разделени на няколко групички. Като този път вечерта си имаме тематично парти, за да може да се развихрим. Неделята отново се става рано, като този път или се прави една обща дълга сесията, като се прави симулация на определено събитие, или сесии на обща тематика свързани с организацията, за да може да съберем мнението на хората. Така някъде около обяд си събираме багажа и бавно тръгваме към шумната София.

Всеки MW е различен и се набляга на различни тематики и сфери, като сега се надяваме до края на месеца да имаме базовата идеята, точно какви сесии ще имаме.

Ако имаш желанието да се запознаеш с нас и да си изкараш един приятен уикенд, си добре дошъл.

Регистрирай се тук Срокът за кандидатстване е до 10ти Май обяд. Тъй като хижата е с ограничено място,
няма да може да вземем всички хора, за това ще изберем само част от вас.