BEST_Sofia

От 1989 година международна организация BEST, Board Of European Students Of Technology, осигурява комуникация, сътрудничество и обмен на възможности за студенти от цяла Европа.

97 локални BEST групи в 34 страни създават все по-голяма, добре организирана, силна, млада и иновативна студентска мрежа.

Локалната група на BEST в София е основана през 2000 и засега е единствена в България. За 19 години наше дело са станали 18 кариерни събития, 8 панаира на труда, 11 академични курса, 10 инженерни състезания и много обучения. Днес BEST София наброява около 30 активни членове, които с въображение и ентусиазъм подготвят поредната възможност за допълнително обучение, пътуване и личностно развитие за колегите си.

Като член на BEST София ти получаваш правото да посещаваш, както всички международни вътрешни събития в организацията, така и да участваш в нашите обучения по лидерство, бизнес умения, маркетинг, PR, IT, комуникационни и мениджърски умения и др.

През годините през локалната група на BEST в София са преминали вече над 100 бивши членове. Без съмнение можем да кажем, че за всички тях BEST остава един много специален период – време, през което са научили страшно много и са придобили огромен опит, забавлявали са се и са намерили скъпи приятели и незабравими спомени.

Не отлагай, сега ти е времето!

Ела в BEST и открий докъде се простират възможностите ти!